Varför välja Finnvoda?

1. Finnvoda är det marknadsledare i Finland för "Point-of-Entry" hela hushåll vattenreningsystems

Marknadsledarskap enbart kanske inte är ett giltigt skäl att välja tillverkare. Du kan dock vara säker på att det finns erfarenhet av våra enheter på marknaden och deras funktionalitet har testats i ett decennium. På Finnvoda ser vi till vid kartläggningsfasen att våra produkter definitivt kommer att lösa dina problem. Tack till våra kära kunder för ert förtroende för oss. Vi kommer att fortsätta att vara värda det.

Nästan tusen levererade system.

2. Avancerad teknik för omvänd osmos som ett resultat av vår egen produktutveckling

Unik sköljcykelteknik, membransköljningsfunktion för omvänd osmos och flera patenterade tekniker garanterar bland annat kunderna deras avkastning (cirka 50%), rengöringskapacitet för järn och mangan (9000 µg / l och 2000 µg / l) och driftskostnader ( vanligtvis över 100-200 / år) omvänd osmoslösning utan kompromisser. Så överlägsen att vissa konkurrenter inte ens tycker att dessa är sanna. Men det är sant. Förutom att vara mycket atypiska för marknaden levererar vi inte pussel till våra kunder. EMPRO-produkter förpackar förfiltrering, kontroll, automatisering, färskvattentank och ledningspump i ett kompakt, modernt och säkert hölje.

Flera patenterade tekniker.

3. Produktsupport är tillgängligt för alla som är intresserade av våra produkter före och efter köpet. Gratis.

Vår egen produktutveckling snart med ett decennium av erfarenhet garanterar dig bästa möjliga support när du behöver det. Vi levererar inte importerad utrustning utan är engagerade i ett långsiktigt kundförhållande där dina frågor och användningen av vår utrustning är extremt viktiga för oss. Vi skulle inte ha kunnat göra hittills genom att försumma våra kunder eller tillhandahålla andra klassens importteknik. Din rekommendation till vår nästa kundkrets är avgörande för oss.

Det bästa stödet för de bästa produkterna.

Omvänd osmos?

Tanken med omvänd osmos (RO) -teknologi är att tvinga vatten genom ett semipermeabelt membran genom att applicera ett högre tryck än det osmotiska trycket på vattnet som behandlas. Endast vatten tränger igenom membranet, men virus, bakterier och nästan alla metalljoner, salter och andra föroreningar gör det inte. På detta sätt kan mycket rent dricksvatten beredas direkt från havsvatten, en sjö eller till och med smutsigt brunnvatten. Vattenreningsmetoder baserade på membranfiltrering har visat sig vara de mest effektiva av olika moderna vattenreningstekniker. RO-membranprocessen är den mest avancerade av dessa. Omvänd osmos har dock länge varit en kostsam och besvärlig metod, eftersom enheter vanligtvis har krävt anpassning såväl som kontinuerliga justeringar för att fungera korrekt.

Vi har framgångsrikt kunnat förpacka omvänd osmos, vattentank, kontroll, distributionspump och förfiltrering i ett kompakt paket utan att glömma den bekymmerslösa driften. Enheten spolar och justerar sig själv, så enheten fungerar alltid så effektivt som möjligt och sparar energi. Underhåll är utformat så att inga speciella färdigheter krävs. Enhetens teknik är vårt företags egna och finska hantverk. Därför kan vi garantera bästa möjliga användarupplevelse för dig.

Under det senaste decenniet har vi arbetat för att göra omvänd osmos till en lösning för vattenrening för alla utan anpassning, justeringar eller supportteknik utanför anläggningen. Målet uppnåddes och den överlägsna tekniska prestandan för våra produkter såväl som den totala kostnaden för kunden tål utmärkelsen i tävlingen utmärkt.

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi